Language Center - menu close button

Σχολική βία & εκφοβισμός (bullying) - Μίλα τώρα!

Σχολική βία & εκφοβισμός (bullying) - Μίλα τώρα!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο της σχολικής κοινότητας στην πρόληψη πραγματοποιεί οργανωμένες διαδραστικές, βιωματικές δράσεις που απευθύνονται στους μαθητές και μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και κηδεμόνες. Έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε τo Σάββατο 29/04/2017 για να ενημερωθούμε από εξειδικευμένη ομάδα ψυχολόγων για την σχολική βία και τον εκφοβισμό (bullying).

Δηλώστε την συμμετοχή του παιδιού σας ή και την δική σας στη γραμματεία του σχολείου μας έως το Σάββατο 08/04/2017. Η ώρα της συνάντησης θα είναι απογευματινή και θα γίνει γνωστή την Τρίτη 25/04/2017, όπου και θα σας ενημερώσουμε. Θα δοθεί προτεραιότητα στην ομάδα των εθελοντών μας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Σε περίπτωση μεγάλου ενδιαφέροντος θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Εθελοντικά, θα συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης για το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όπως: τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, μαρμελάδες, μπισκότα, ζάχαρη, αλεύρι, κακάο, δημητριακά, κονσέρβες, κομπόστες, λάδι, γάλα, χυμούς αλλά και προϊόντα υγιεινής όπως σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες καθώς βιβλία και παιχνίδια που τα παιδιά θα επιθυμούσαν να δωρίσουν έως το Σάββατο 08/04/2017 στο σχολείο μας.

https://milatora.gr/