Language Center - menu close button

Νέα προγράμματα εκμάθησης Γερμανικών!

Νέα προγράμματα εκμάθησης Γερμανικών!

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Α1

Δεν μιλάτε καθόλου Γερμανικά και θέλετε να παρακολουθήσετε για πρώτη φορά ένα τμήμα Γερμανικών; Εγγραφείτε τότε σ’ ένα τμήμα στο επίπεδο Α1.
Τελειώνοντας το τμήμα αυτό θα είστε σε θέση να κατανοείτε και να χρησιμοποιείτε απλές φράσεις. Θα μπορείτε να παρουσιάζετε τον εαυτό σας και να συστήνετε τρίτους, να κάνετε απλές, καθημερινές ερωτήσεις σε τρίτους – π.χ. να ρωτάτε που μένουν, ποιους ανθρώπους γνωρίζουν ή τι είδους πράγματα έχουν- όπως και να απαντάτε σε ανάλογες ερωτήσεις.

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Α2

Είστε σε θέση να κατανοείτε και να χρησιμοποιείτε απλές φράσεις στα Γερμανικά; Τότε πάρτε μέρος σ’ ένα κατατακτήριο τεστ για ένα τμήμα στο επίπεδο A2. Τελειώνοντας το τμήμα αυτό θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε για απλά ζητήματα της καθημερινής ζωής (π.χ. να ανταλλάσσετε πληροφορίες για σας και την οικογένειά σας, για ψώνια, τη δουλειά, το άμεσό σας περιβάλλον).
Μπορείτε να περιγράψετε με απλές φράσεις την καταγωγή και την εκπαίδευσή σας, το άμεσό σας περιβάλλον και πράγματα που έχουν σχέση με τις άμεσες ανάγκες σας.

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ B1

Είστε σε θέση να επικοινωνήσετε σε απλές, συνηθισμένες περιστάσεις για οικεία και γνωστά θέματα; Τότε πάρτε μέρος σ’ ένα κατατακτήριο τεστ για ένα τμήμα στο επίπεδο B1.1.
Τελειώνοντας το τμήμα αυτό είστε σε θέση να συμμετάσχετε ενεργά σε συζητήσεις για τα περισσότερα θέματα γενικού ενδιαφέροντος. Μπορείτε να εκφράζετε με σαφήνεια τις προσωπικές σας απόψεις, να τις τεκμηριώνετε σύντομα και να τις εξηγείτε.
Αν πέρυσι περάσατε με επιτυχία την εξέταση Start Deutsch 2, μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς κατατακτήριο τεστ.
Είστε ήδη σε θέση να συμμετέχετε ενεργά σε συζητήσεις για τα περισσότερα θέματα γενικού ενδιαφέροντος, να εκφράζετε με σαφήνεια τις προσωπικές σας απόψεις, να τις τεκμηριώνετε σύντομα και να τις εξηγείτε; Τότε πάρτε μέρος σε κατατακτήριο τεστ για ένα τμήμα στο επίπεδο B1.2.
Τελειώνοντας το τμήμα αυτό είστε σε θέση να συμμετέχετε χωρίς προετοιμασία σε συζητήσεις για γνωστά θέματα, να εκφράζετε την προσωπική σας άποψη και να ανταλλάσσετε πληροφορίες για θέματα που σας είναι οικεία, σας ενδιαφέρουν προσωπικά ή έχουν σχέση με την καθημερινή ζωή (π.χ. οικογένεια, χόμπι, δουλειά, ταξίδια).

Εσείς ακόμα να κάνετε την εγγραφή σας?