Language Center - menu close button

Δουλεύεις στον τουρισμό και θέλεις να μάθεις Γερμανικά;

Δουλεύεις στον τουρισμό και θέλεις να μάθεις Γερμανικά;

Ο Τουρισμός στην Ελλάδα είναι βασικός πυλώνας ανάπτυξης. Το ποσοστό των ανθρώπων, προερχόμενων από γερμανόφωνες περιοχές, που επισκέπτονται την χώρα μας αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα αρχάριο τμήμα ενηλίκων που θέλουν να μάθουν γρήγορα, στοχευόμενα και αποτελεσματικά την Γερμανική γλώσσα, με ειδικό βάρος στην επικοινωνία και το λεξιλόγιο στον τουριστικό κλάδο.

Το τμήμα αυτό προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία σε υπαλλήλους ξενοδοχείου για να μπορούν να φέρουν εις πέρας τις πιο σημαντικές καταστάσεις της εργάσιμης ημέρας τους με γερμανόφωνους επισκέπτες.

Το λεξιλόγιο και οι δομές είναι προσαρμοσμένες στις καταστάσεις ομιλίας στον τουριστικό κλάδο. Η διδασκαλία και το βιβλίο εργασίας προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών εφαρμογής και άσκησης.

Το επίκεντρο της εκπαίδευσης θα είναι οι δεξιότητες που χρειάζονται πάνω από όλα, δηλαδή η προφορική επικοινωνία και η κατανόηση της ακρόασης. Ως εκ τούτου, η εκπαίδευση του λόγου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του μαθήματος.

Το πρόγραμμα διαρκεί 4 μήνες.

Δεκέμβριος - Μάρτιος