Language Center - menu close button

Δουλεύεις στον τουρισμό και θέλεις να μάθεις Γαλλικά;

Δουλεύεις στον τουρισμό και θέλεις να μάθεις Γαλλικά;

Εργάζεστε στον τομέα του τουρισμού και χρειάζεστε λεξιλόγιο σχετικό με τη δουλειά σας;

Η Γαλλική γλώσσα είναι η 2η πιο διαδεδομένη γλώσσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η επίσημη γλώσσα εργασίας των θεσμών της. Η Γαλλία είναι σημαντικός επενδυτής στην ελληνική αγορά, όπου δραστηριοποιούνται σήμερα 120 επιχειρήσεις γαλλικών ομίλων και έχουν προσλάβει 30.000 υπαλλήλους. Την Ελλάδα έχουν επισκεφτεί μέχρι σήμερα 1.900.000 Γάλλοι τουρίστες ενώ αναμένεται αύξηση των αφίξεων τα επόμενα χρόνια.

Έτσι, στο σχολείο μας δημιουργείται ένα αρχάριο τμήμα ενηλίκων που θέλουν να μάθουν γρήγορα, στοχευμένα και αποτελεσματικά τη Γαλλική γλώσσα, με επίκεντρο την επικοινωνία και το λεξιλόγιο στον τουριστικό κλάδο.

Το τμήμα αυτό ανταποκρίνεται στις προσδοκίες ενός επαγγελματικού κόσμου, παρέχοντας βοήθεια στην εκμάθηση του απαραίτητου λεξιλογίου.

Η διδασκαλία και το βιβλίο ορολογίας προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών εφαρμογής και άσκησης. Οι θεματικές ενότητες του μαθήματος σχετίζονται με την διαπροσωπική επικοινωνία μέσα στα πλαίσια του εργασιακού χώρου και τις καθημερινές συναλλαγές μεταξύ εργαζομένου και πελάτη.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : 4 μήνες

Δεκέμβριος - Μάρτιος