Language Center - menu close button

Διήμερη εκδρομή του Language Center στο παραδοσιακό κρητικό θέρετρο Estate Karεs στην Τύλισο

Διήμερη εκδρομή του Language Center στο παραδοσιακό κρητικό θέρετρο Estate Karεs στην Τύλισο

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί διήμερη εκδρομή του σχολείου μας στο παραδοσιακό Κρητικό θέρετρο ESTATE KARES στην Τύλισο.

Το Estate Kares βρίσκεται σε απόσταση 1χλμ. έξω από το χωριό της Τυλίσου και προσφέρει παραδοσιακά δωμάτια με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων. Διαθέτει πισίνα και παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Οι ζεστά διακοσμημένες μονάδες του Estate Kares είναι πλήρως επιπλωμένες.

Όλα τα στούντιο και τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν ιδιωτική κουζίνα, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και DVD player, ενώ επίσης προσφέρουν ιδιωτική βεράντα. Τα στούντιο είναι επίσης εξοπλισμένο με μπανιέρα-υδρομασάζ. ηλιόλουστη βεράντα δίπλα στην πισίνα είναι ιδανική για να χαλαρώσετε, απολαμβάνοντας τη θέα στους καταπράσινους γύρω λόφους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Στις εγκαταστάσεις του Estate Kares θα βρείτε μια σάουνα και ένα στούντιο μασάζ.

Το Estate Kares βρίσκεται σε απόσταση 5χλμ. από την κοντινότερη παραλία. Η πόλη του Ηρακλείου απέχει 12 χιλιόμετρα. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες. Υπάρχει ψυγείο και θα μπορούσατε να έχετε μαζί σας οτιδήποτε φαγώσιμο η αναψυκτικό επιθυμείτε. Επίσης υπάρχει φούρνος , τοστιέρα, φρυγανιέρα αλλά και κεντρική κουζίνα αν οι μαμάδες επιθυμούν να φτιάξουν οτιδήποτε για τα παιδιά.

Παρακαλούμε θερμά έως την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 να δηλώσετε στην γραμματεία την συμμετοχή σας για την εκδρομή, επίσης θα παρακαλούσαμε θερμά να μας ενημερώσετε σε περίπτωση που νηστεύετε.

Σημειώνουμε ότι τα παιδιά έως και E Class χρειάζονται υποχρεωτικά ένα συνοδό γονέα/κηδεμόνα. Για όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή χωρίς κάποιο συνοδό από την οικογένεια, θα πρέπει ο γονέας/κηδεμόνας να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση για το παιδί που θα βρει στη γραμματεία του σχολείου.

Το κόστος της εκδρομής είναι 55€/άτομο και συμπεριλαμβάνει:

  • Το Σάββατο μεσημεριανό και βραδινό, την Κυριακή πρωινό και μεσημεριανό.
  • Για παιδιά έως και 2 ετών είναι δωρεάν και παρακαλούμε να ενημερώσετε εάν θέλετε την χρήση παρκοκρέββατου.

Θα αναχωρήσουμε Σάββατο πρωί στις 9.30 από το Ηράκλειο και θα συναντηθούμε έξω από το κέντρο μας για να πάμε όλοι μαζί. Την Κυριακή θα επιστρέψουμε το απογευματάκι.

Ο χώρος ενδείκνυται για χαλάρωση και περίπατο στο ποτάμι. Τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους μπάλα, παιχνίδια επιτραπέζια, σκάκι, χαρτιά, βιβλία αλλά και DVD/CD για να παρακολουθήσουν στα δωμάτια.

Επίσης υπάρχουν studios και μεζονέτες, μεγάλα διαμερίσματα και βίλλες.
Κατ’ επέκταση θα μπορούσαν να μείνουν και 2 ή παραπάνω οικογένειες μαζί.
Θα ακολουθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Αναλυτικά τα δωμάτια:

  • 4 Μεζονέτες (5 άτομα)
  • 2 Στούντιο (5 άτομα)
  • 2 Στούντιο (3 άτομα)
  • 1 Στούντιο (2 άτομα)
  • 2 Διαμερίσματα ( 4 άτομα το καθένα)
  • 2 Βίλλες (7 άτομα η καθεμία)
  • 2 Βίλλες (9 άτομα η καθεμία)1 Βίλλα (7 άτομα)

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε ένα Σαββατοκύριακο με κέφι και ξεγνοισιά μακρυά από το άγχος της καθημερινότητας.