Προφίλ

  • Τα νέα μας γραφεία στην λ. Κνωσού 259
  • Τα νέα μας γραφεία στην λ. Κνωσού 259

Το φροντιστήριο

Tα οπτικοακουστικά μέσα, ο διαδραστικός πίνακας, το σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό, τα προσεκτικά μελετημένα βιβλία κι ο θεσμός του ημερολογίου (όπου αναγράφει ο μαθητής τις εργασίες για το σπίτι και την διδακτέα ύλη), αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας του φροντιστηρίου Language Centre.

Η στενή παρακολούθηση από τον υπεύθυνο καθηγητή της τάξης, η συνεχή επικοινωνία με τους γονείς, σε συνδυασμό με το ευχάριστο περιβάλλον που προσφέρει ο χώρος μας, ενθαρρύνουν το μαθητή και του δίνουν τα απαραίτητα κίνητρα, για να φτάσει στην επιτυχία.

Εμείς είμαστε δίπλα στο γονιό, προσφέροντας ενισχυτική διδασκαλία στο παιδί του, όπου χρειάζεται, αλλά και τη δυνατότητα ταχύρυθμων προγραμμάτων. Η κυρία Γριβάκη, παρακολουθεί στενά την πρόοδο κάθε μαθητή, έχοντας έτσι την πλήρη εικόνα της απόδοσης του.

Κάθε τμήμα έχει τον υπεύθυνο καθηγητή για το Coursebook (αναγνωστικό βιβλίο) και ήδη από την C class τα παιδιά παρακολουθούν μαθήματα με αγγλόφωνο καθηγητή.

Επιπλέον το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γριβάκη, διαθέτει δανειστική βιβλιοθήκη δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους, διαβάζοντας Αγγλική Λογοτεχνία, η οποία και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διδασκαλίας μας.

Οι επιπλέον δραστηριότητες του Φροντιστηρίου μας, όπως projects, γιορτές, θεατρικές παραστάσεις, παιχνίδια και έκδοση εφημερίδας (για φιλανθρωπικούς σκοπούς), συσφίγγουν τη σχέση καθηγητή-μαθητή μετατρέποντας την εκμάθηση Ξένων Γλωσσών σε μία ευχάριστη εμπειρία.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μετατρέπεται σε προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε μαθητή φέροντας σαν αποτέλεσμα την επιτυχία στο σύνολο.

Και μην ξεχνάτε ότι είμαστε εδώ, όχι μόνο για τα παιδιά σας, αλλά και για εσάς, προσφέροντας Ταχύρυθμα Προγράμματα Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών για ενήλικες με τη μέθοδο "FAST SCHOOL".

Αναλυτικά

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γριβάκη συστήνει από το νέο σχολικό έτος 2010 – 2011 νέες μεθόδους διδασκαλίας στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας που συμβάλλουν στη ταχύτερη και ακόμα πιο ουσιαστική εκμάθηση των αγγλικών.

Είναι γνωστό σε όλους μας πλέον ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Πλαίσιο για την εκπαίδευση προστάζει παροχές υψηλής ποιότητας στους μαθητές τόσο από τεχνολογικής άποψης όσο και από καθαρά εκπαιδευτικής άποψης.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γριβάκη ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις και έχοντας απόλυτη επίγνωση της σπουδαιότητας της συμβολής της ποιότητας στο παρεχόμενο έργο εισάγει στις διδακτικές του αίθουσες τον "Διαδραστικό Πίνακa" και το λεγόμενο "Σύστημα ανταπόκρισης των μαθητών" ή αλλιώς "Student's Response System".

Με τον "Διαδραστικό Πίνακα" προσφέρεται ένα μαθησιακό πλαίσιο όπου οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αναπτύσσουν τις γλωσσικές και τις κοινωνικές τους δεξιότητες σ' ένα περιβάλλον όπου ο απλός πίνακας γίνεται παρελθόν και το μάθημα ζωντανεύει πλέον μπροστά μας με περισσότερα χρώματα, ήχους και εικόνες. Ο μαθητής διαδραματίζει πια ενεργό ρόλο ακόμα και στην παράδοση του μαθήματος αξιοποιώντας την αίσθηση της δημιουργικότητας και βελτιώνοντας το πνεύμα της ομαδικότητας μέσα στην τάξη.

Το "Σύστημα Ανταπόκρισης Μαθητών" είναι εξαιρετικά διαδεδομένο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και έχει ήδη ενταχθεί στα περισσότερα αμφιθέατρα των Η.Π.Α .

Πρόκειται για μια μέθοδο μέσα από την οποία έχει τη δυνατότητα ο καθηγητής να θέτει τις ερωτήσεις του και οι μαθητές να ανταποκρίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού μέσα από το δικό τους προσωπικό τηλεχειριστήριο. Δεν είναι παρά μόνο η high-tech εκδοχή του συστήματος πολλαπλών επιλογών που κάνει το μάθημα να μοιάζει με τηλεπαιχνίδι.
Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η αφύπνιση των μαθητών ενώ το ενδιαφέρον τους παραμένει αμείωτο.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ανάπτυξη της πολλαπλής νοημοσύνης και κριτικής σκέψης των παιδιών μας .Για το λόγο αυτό ακόμα και τα βιβλία που χρησιμοποιούμε είναι δομημένα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και απαιτήσεις της εποχής μας με θεματολογία που υπαγορεύουν Οργανισμοί διεθνούς φήμης και αναγνωσιμότητας όπως η UNICEF.

Με αυτές τις βάσεις πορεύεται και το ανθρώπινο δυναμικό μας. Οι καθηγητές με την καθοδήγηση της διεύθυνσης εργάζονται για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γριβάκη, με σεβασμό και ευθύνη προς όλους εκείνους που μας στηρίζουν και όλους αυτούς που θα επιλέξουν να μας στηρίξουν αναγνωρίζει το αναφαίρετο δικαίωμα των μαθητών για ουσιαστικότερη, ποιοτικότερη και αναβαθμισμένη μόρφωση. Στα ίδια πλαίσια αναγνωρίζουμε και τη δική μας ευθύνη αλλά και υποχρέωση να ανταποκριθούμε στο ύψιστο των απαιτήσεων σας όχι μόνο για "καλούς" αλλά και για "ευτυχισμένους" μαθητές.

Για μια ακόμα χρονιά θέτουμε τον πήχη ψηλά με μοναδικό γνώμονα τη διακριτή μας θέση σ'έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό χώρο.

Προφίλ

Το κέντρο Ξένων Γλωσσών "Γριβάκη" ιδρύθηκε το 2005 με στόχο την ανταπόκριση σε μια σύγχρονη και ιδιαίτερα απαιτητική εκπαιδευτική πραγματικότητα με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους μαθητές. Δίνοντας έμφαση τόσο στις διαδικασίες της διδασκαλίας και της μάθησης, όσο και στις ανθρώπινες αξίες και τη δημιουργικότητα, στοχεύουμε στην παροχή μιας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης για τους μαθητές μας.

Με πολυετείς σπουδές στην Αγγλία και μετά από παρακολούθηση αρκετών δημόσιων και ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων ως μέρος των σπουδών μου, προσπάθησα να δημιουργήσω ένα κέντρο ξένων γλωσσών βασισμένο στα ευρωπαϊκά πρότυπα, με άριστη οργάνωση, μοντέρνες εγκαταστάσεις, εκπαιδευτικό υλικό με σύγχρονα οπτικοαουστικά μέσα και ένα ευχάριστο περιβάλλον, διαμορφώνοντας έτσι ένα ελκυστικό σύστημα εκμάθησης.

Μεγάλη έμφαση δίνεται στην επιλογή του προσωπικού και τη συνεχή επιμόρφωση και εξέλιξη των καθηγητών μας. Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Γριβάκη", οι καθηγητές και η διεύθυνση παρακολουθούμε συνεχώς σεμινάρια, ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες μεθόδους διδασκαλίας και ακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις κάθε εποχής. Τέλος, η μεγάλη επιτυχία μας βασίζεται στη συνεργασία μας με τους γονείς καθώς και στις άριστες διαπροσωπικές μας σχέσεις για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.

Με τιμή,

Δέσποινα Γριβάκη

This is a second modal.

See? It just slides into place after the other first modal. Very handy when you need subsequent dialogs, or when a modal option impacts or requires another decision.

×

This modal has video

×